Krijg een interventie op maat en bepaal de prijs achteraf

Krijg een interventie op maat

bepaal wat het je heeft opgeleverd

betaal wat het je waard is


In het tweede deel van 2018 doe ik een pilot met waardebepaling achteraf. Met dit systeem wordt achteraf bepaald welke waarde een interventie heeft voor een organisatie. Op basis hiervan wordt de vergoeding voor de interventie bepaald.


Wat anderen zeggen

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Zijn er conflicten in een team?
  • Moet de samenwerking anders of beter?
  • Werken teamleden op eilandjes?
  • Worden afspraken niet nagekomen?
  • Nemen medewerkers geen verantwoordelijkheid?
  • Komen medewerkers niet tot hun recht, of zitten zij niet op hun plek?

In situaties als deze zorg ik met teamcoaching, conflictcoaching en/of persoonlijke coaching voor een duurzame oplossing. Door focus op zowel communicatie, groepsdynamiek als individuele eigenschappen en talenten, pak ik de problemen in zijn geheel aan. Hierdoor zal er snel verbetering zichtbaar zijn.

Kijk op www.robjanson.nl voor meer informatie over mijn diensten en aanpak.

Waardebepaling achteraf

Een van de belangrijkste principes van interventiekunde is het toevoegen van waarde aan het functioneren van individuen, teams en organisaties. Dit sluit naadloos aan bij het principe van waardebepaling achteraf. Met dit systeem bepaalt de toegevoegde waarde van het werk dat iemand levert, de vergoeding die hier tegenover staat.

Hoe werkt dit? Net als bij een normaal traject wordt vooraf de vraag besproken en de interventie ontworpen. Hier wordt echter nog geen bedrag aan gekoppeld. Pas nadat de interventie toe is gepast, wordt gekeken wat deze heeft opgeleverd. Op basis daarvan wordt vervolgens de prijs bepaald.

Kijk op waardebepalingachteraf.info voor meer informatie over wba.

KRIJG EEN INTERVENTIE OP MAAT EN BEPAAL DE PRIJS ACHTERAF

Wanneer je je aanmeldt voor de pilot met waardebepaling achteraf, neem ik contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Meld je aan

of bel me op:  06 - 414 86 225