Coaching: om te komen waar je wilt zijn

Je zit vast en wilt weer in beweging komen. Misschien is het omdat je niet meer op je plek zit op je werk. Omdat je wat anders wilt, maar niet goed weet wat. Of misschien gaat het allemaal wel oké, maar wil je meer uit jezelf halen. Je hebt zelf al van alles geprobeerd, hebt er met vrienden en collega’s over gesproken, maar komt niet verder.

Door middel van een coachingstraject help ik je stap voor stap verder. Mensen die ik gecoacht heb, geven aan dat ik een veilige sfeer creëer waar voor hen ruimte is om deze stappen te nemen. Ik sluit goed aan bij hun vraag en hun situatie en ben flexibel in mijn aanpak. De vraag en het doel van de klant staan centraal.

De basis van mijn aanpak is oplossingsgerichte coaching. Met oplossingsgerichte coaching kan op korte termijn al vooruitgang geboekt worden. Hierdoor hoeft een traject niet eindeloos hoeft te duren. Daarnaast is een groot voordeel dat de gecoachte geholpen wordt om zelf weer stappen te zetten. Dat betekent dat iemand weer vrij snel zelf verder kan met de verandering, en niet afhankelijk blijft van de coach.

Als coach help ik mensen met vragen die te maken hebben met werk, loopbaan en werk-privé balans.

Een coachingstraject duurt gemiddeld zo'n zes bijeenkomsten. Een bijeenkomst kost voor particulieren € 70,- incl. BTW. Wanneer je werkgever het traject vergoed, is dit € 110,- excl. BTW. Wanneer het gesprek niet op locatie plaats kan vinden, komen de kosten van de huur voor een gespreksruimte hier nog bovenop (gemiddeld € 15,-).